2 dakika okunma süresi

1 yorum

181

CS 2 CFG Nereye Atılır?

TPC Game

6 ay önce

cs 2 cfg nereye atılır

Dünyanın en popüler FPS oyunu CS:GO yerini artık CS 2’ye bıraktı. Çoğu oyuncu CS 2’ye geçtikten sonra CS:GO’da ki ayarlarını aktaramadı, aktarmak için CS 2’ye CS:GO’daki CFG dosyanızı atmanız gerekiyor. Bu yazımızda sizlere CS 2 CFG nereye atılır onu göstereceğiz.

CS 2 CFG Nereye Atılır?

CS 2 oyuncuları eski CFG’leri yeni oyunda kullanamıyor, bazı kişilerin ayarları otomatik olarak aktarıldı fakat bazıların ki ise CS:GO’da kaldı. CS 2 ile birlikte çoğu komut değişti bu yüzden yazılan kodların çoğusu artık çalışmıyor ve bu yüzden oyuncular CFG’yi aktif edemiyor. Aşağıda sizlere CS 2 CFG dosyası nasıl aktifleştirilir anlattık. CS 2 FPS gösterme nasıl yapılır merak ediyorsanız o yazımıza da bakabilirsiniz.

cs 2 cfg
  • CS:GO’dan Config dosyanızı kopyalayın.
  • Oyunu kurduğunuz klasörü açın.
  • Game\CS:GO\CFG klasörüne girin ve Config dosyasını yapıştırın.
  • Oyuna girip konsolu açın ve exec configismi yazıp Enter tuşuna basın.

CS:GO’da attığınız bazı CFG dosyası otomatik olarak tanımlanırdı fakat CS 2’de elle manuel olarak bu işlemi yapmanız gerekiyor. Bu işlemleri tamamladıktan sonra artık CFG’niz aktif kullanılabilir.

Yorumlar 1
CS 2 Rank Sistemi Nasıl? – TPC Game
CS 2 Rank Sistemi Nasıl? – TPC Game
6 ay önce

[…] sizi küresel çapta sıralamaya sokar, ne kadar çok puan alırsanız o kadar çok yükselirsiniz. CS 2 CFG nereye atılır bilmiyorsanız o yazımıza da […]

Cevapla